Wij zijn AcetZorg

Een organisatie die zorg biedt aan mensen, ongeacht hun leeftijd en beperking(en). Wij doen ons uiterste best om belangen te behartigen ongeacht uw afkomst en geloof. Onze team bestaat uit ervaren zorgverleners die alles voor u inzetten om professioneel zorg te leveren.

Woont u graag thuis, maar heeft u wel ondersteuning nodig. Bijvoorbeeld omdat u net uit het ziekenhuis komt en nog niet op de been bent. Of omdat u door ouderdom of ziekte niet meer alles zelf kunt. Wij kunnen u helpen, neem hiervoor contact met ons.

Acetzorg staat voor:

  • Flexibel
  • Betrouwbaar
  • Centraal
  • Betrokken
  • Professioneel
  • Maatwerk
  • Zorg en Aandacht

Onze werkwijze

Kennismaking

De juiste zorg en ondersteuning begint bij elkaar goed kennen. Daarom willen we u graag persoonlijk ontmoeten voor we voor u aan de slag gaan. Hiervoor bezoeken we u thuis. Tijdens het intake gesprek brengen we uw situatie en uw wensen en voorkeuren zo compleet mogelijk in kaart.

Organiseren

Na het intake gesprek stelt onze verpleegkundige de indicatie en het zorgplan voor u op.
Tevens bespreken wij met u deze zorgplan en hieruit maken wij een rooster voor u op.

Start Zorg

Als u akkoord bent met het team wat wij voor u hebben uitgekozen, dan kunnen we starten met de zorg. Dit betekent dat wij er voor u zullen zijn op de momenten die u heeft gekozen, op vaste dagen en vaste tijden, zodat u nooit onnodig hoeft te wachten. Wij vragen u regelmatig hoe het gaat met de zorg en of u tevreden bent met de hulp die bij u wordt geleverd.

Ondersteuning

Wij als Acetzorg staan 7 dagen per week 24 uur per dag voor u klaar. U kunt ons te allen tijde bereiken voor eventuele vragen of opmerkingen. Tevens helpen wij u graag met het aanvragen van hulpmiddelen.